Wil jij ook skeeleren in de winter? Geef je dan nu op voor de indoor-skeelertraining voor de jeugd en volwassenen. Meer informatie.

Schaatstraining voor volwassenen

Schaatsen is een van de oudste Nederlandse volkssporten en wordt van jongs af aangeleerd. Wanneer het een paar dagen vriest dat het kraakt en het ijs stevig is, staat heel Nederland weer massaal op het ijs en zijn de winkels binnen de kortse keren uitverkocht. Hoewel ook in andere landen van het noordelijk halfrond schaatsen in trek is, is het als volksvermaak toch een typisch Nederlands verschijnsel.

Het is alleen jammer dat er bij het schaatsen 2 zaken onmisbaar zijn: ten eerste goed ijs en ten tweede een goede techniek. Voor goed ijs kunnen we gelukkig de hele winter terecht op de vele kunstijsbanen in ons land. En voor een goede schaatstechniek ben je bij IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen aan het goede adres.

Verbeter je schaatstechniek met onze schaatstraining voor volwassenen

Vanaf oktober t/m maart organiseert 't Grieze Veen wekelijkse schaatstrainingen voor volwassenen op de kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Er wordt getraind in verschillende groepen op basis van je eigen schaatsniveau. Verder geeft een schaatstrainer van De Scheg vanaf november in totaal 14 schaatslessen. Tijdens deze lessen werk je aan je schaatstechniek, bochtentechniek en snelheid. Je zult ervan verstelt staan hoeveel vooruitgang je kunt maken in je schaatstechniek door een seizoen lang mee te trainen. Ongeacht hoe oud je bent! En daar wordt het schaatsen alleen maar leuker van.

Lokatie:  Kunstijsbaan De Scheg in Deventer (meer informatie over De Scheg).
Periode: Van donderdag 13 oktober 2016 tot en met donderdag 16 maart 2017.
Tijdstip:  Van 20.05 tot 22.00 uur.
Vertrek:  Vertrek om 19.15 uur vanaf de carpoolplaats Zeumeren langs de A1.
Inclusief:  1. Persoonlijk abonnement voor Kunstijsbaan de Scheg voor het gehele schaatsseizoen.
2. Een schaatscursus van 14 lessen gegeven door een schaatstrainer van De Scheg.
Kosten:  Op aanvraag.
Meedoen:  Stuur een email met je naam en telefoonnummer naar .

Persoonlijk abonnement

Een persoonlijk abbonnement voor Kunstijsbaan De Scheg is inbegrepen bij de schaatstraining. Met dit persoonlijke abonnement heb je gedurende het gehele schaatsseizoen onbeperkt vrij toegang tot de recreatieve schaatsuren.

De eerste keer dat je gaat kun je bij de kassa van De Scheg je persoonlijke abonnement afhalen. Hiervoor wordt ter plaatse ook een pasfoto gemaakt welke op het abonnement wordt afgedrukt. Houd er dus rekening mee dat het de eerste keer langer duurt voordat je door de kassa bent. Vooral als meerdere mensen hun abonnement komen afhalen.

Schaatscursus verzorgd door De Scheg

In november start de schaatscursus gegeven door een schaatstrainer van De Scheg. Deze schaatscursus is geschikt voor schaatsers vanaf 16 jaar, beginners en (ver)gevorderden en bestaat uit 14 lessen van 50 minuten en een gezellige afsluiting. De groepen worden ingedeeld op basis van vaardigheid en leeftijd.

Benodigd materiaal

Goede en scherp noren, handschoenen en muts (verplicht!) en prettig zittende schaatskleding. IJs- en Skeelervereniging biedt hiervoor kwalitatief hoogwaardige clubkleding aan voor een scherpe prijs. Meer informatie over onze clubkleding.

Lokatie

Deelnemers

Bouwsteen 'Deelnemers schaatstraining volwassenen' niet gevonden!


Ogenblik a.u.b. ...