Wil jij ook skeeleren in de winter? Geef je dan nu op voor de indoor-skeelertraining voor de jeugd en volwassenen. Meer informatie.

Clubschaatsen op maandagavond

Op maandagavond gaat er een groep schaatsliefhebbers van 't Grieze Veen vrij schaatsen op kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Er kan dan van 20.05 tot 22.00 uur vrij worden geschaatst op de kunstijsbaan. Om 19.15 uur vertrekt de groep vanaf de carpoolplaats Zeumeren langs de A1 om op tijd in Deventer te zijn.

Activiteit:  Clubschaatsen op Kunstijsbaan De Scheg in Deventer (meer informatie over De Scheg
Tijden:  Vertrek om 19.15 uur van de carpoolplaats Zeumeren langs de A1.
Schaatsen van 20.05 tot max. 22.00 uur.
Periode: Van maandag 10 oktober 2016 tot en met maandag 10 maart 2017  
Kosten:  Entree voor de ijsbaan (als je geen persoonlijke abonnement hebt) en vervoer voor eigen rekening. Verder geen kosten.
Aanmelden:  Niet nodig. Wil je mee? Zorg dan dat je op tijd op de carpoolplaats bent.

Persoonlijk abonnement

Als je ook deelneemt aan de schaatstraining op donderdagavond krijg je een persoonlijk abonnement voor vrij toegang tot de recreatieve uren op Kunstijsbaan De Scheg. Met dit abonnement heb je ook vrij toegang op de maandagavond.

Benodigd materiaal

Goede en scherp noren, handschoenen en muts (verplicht!) en prettig zittende schaatskleding. IJs- en Skeelervereniging biedt hiervoor kwalitatief hoogwaardige clubkleding aan voor een scherpe prijs. Meer informatie over onze clubkleding.

Lokatie


Ogenblik a.u.b. ...