Wil jij ook skeeleren in de winter? Geef je dan nu op voor de indoor-skeelertraining voor de jeugd en volwassenen. Meer informatie.

Welkom op de website van IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen

IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen, opgericht in 1997, is een vereniging van enthousiaste schaatsers en skeeleraars uit de wijde omgeving van Voorthuizen en Barneveld.

De doelstelling van onze vereniging is onze leden meer plezier te laten beleven aan het skeeleren en schaatsen door het aanbieden van trainingen door deskundige en ervaren trainers en het organiseren van activiteiten en evenementen.


Skeeleren in de winter? Dat kan!

Wil je ook deze winter skeeleren? Dat kan bij IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen. Vanaf half oktober organiseren we elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur voor de jeugd en van 19.30 tot 20.30 uur voor de volwassenen een indoor-skeelertraining in de sporthal van de Meerwaarde in Barneveld.

Meer informatie over de wekelijkse indoor-skeelertraining voor de jeugd en volwassenen


Actuele trainingskalender

BegindatumNaamLocatieAanvangBijzonderhedenOmschrijving
05-10-2022Indoor-skeelertrainingSporthal De Meerwaarde, Barneveld18:30Indoor-skeelertraining. 
12-10-2022Indoor-skeelertrainingSporthal De Meerwaarde, Barneveld18:30Indoor-skeelertraining. 
19-10-2022Indoor-skeelertrainingSporthal De Meerwaarde, Barneveld18:30Indoor-skeelertraining. 

Bekijk de volledige trainingskalender van 't Grieze Veen.


Skeeleren bij 't Grieze Veen

Skeeleren is leuk om te doen en erg goed voor je conditie. Om veilig te skeeleren is een goede beheersing van de skeelertechniek erg belangrijk. Daarom organiseert IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen skeelertrainingen voor jeugd en volwassenen. Daarnaast rijden we gedurende het skeelerseizoen van april tot en met september regelmatig een toertocht(je) en organiseren we skeelerevenementen en wedstrijden.

Meer informatie over de wekelijkse skeelertraining voor de jeugd
Meer informatie over de wekelijkse skeelertraining voor volwassenen 


Schaatstraining bij 't Grieze Veen

Schaatsen is een van de oudste Nederlandse volkssporten en wordt van jongs af aangeleerd. Bij schaatsen zijn 2 zaken onmisbaar: goed ijs en een goede techniek. Voor goed ijs kunnen we gelukkig de hele winter terecht op de kunstijsbaan. En voor een goede schaatstechniek ben je bij IJs- en Skeelervereniging 't Grieze Veen aan het goede adres.

Meer informatie over de wekelijkse schaatstraining voor volwassenen


Schaatsen op natuurijs bij 't Grieze Veen

Zodra het begint te vriezen begint het bij veel van onze leden te kriebelen. Want schaatsen op natuurijs is toch het mooiste van alles. Daarvoor gaan we als vereniging naar 'het Grijze Veen' in Voorthuizen waar we samen met Van Westerneng Tuinmachineverhuur onze uiterste best doen om voor een goede natuurijsbaan te zorgen. Zodra het ijs dik genoeg is volgens onze ijsmeester kun je daar vrij schaatsen en organiseren we schaatstrainingen en andere activiteiten.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zal 'het Grijze Veen' (hoe spijtig ook) dit jaar niet door ons worden geprepareerd.

Meer informatie over de natuurijsbaan op het Grijze VeenOgenblik a.u.b. ...